A Föld szívcsakrája

A Föld szívcsakrája

A Föld szívcsakrája AVAGY AZ ÚJ TÚRACIPŐM AVATÁSA

Ezen a hétvégén egy borongós túrán avattam fel frissen vásárolt túracipőmet. A cipő kiválóan állta a sarat, és olyan kényelmes, mintha a lábamra öntötték volna. Egy kultikus helyre vándoroltam, mégpedig a különleges energiákkal bíró Rám-hegyre.

A kultikus, nem mellesleg gyönyörű kilátást nyújtó Rám-hegyre legkönnyebben Dobogókőről juthatunk el. A Visegrádi-hegység legmagasabb csúcsának északi oldalában fekvő vadregényes Thirring-szikláktól ereszkedünk le a Ferenczy-sziklával koronázott hegy kopár tetejére, majd a Makó-réti-forrás érintésével megyünk fel a Szakó-nyeregbe, ahonnan a Téry úton térünk vissza Dobogókőre.

Túra leírása: Rám-hegy, körtúra Dobogókőről

Egész héten jó időt mondtak szombatra. Ennek ellenére, amikor felébredtem reggel, azt láttam, hogy be van borulva és szemetel az eső. Lesz ami lesz alapon elindultam. Egész nap ilyen időm volt. Hol szemerkélt, hol nem… a felhőréteg viszont állandó volt a fejem fölött. Elégedetten konstatáltam, hogy mások is vannak olyan bevállalósak, mint én, így az utamon néha-néha találkoztam más túrázókkal is. Alapvetően kellemes túra volt. Viszont egy-két hónapon belül biztos, hogy visszatérek, mert napsütésben, tiszta időben biztos vagyok benne, hogy még szebb lesz. Borús időben viszont jobban lehet befelé figyelni. Ez megint megvolt.


Szólj hozzá!

Tolvaj Sándor

Szia! Tolvaj Sándor vagyok. Küldetésem, hogy motiváljalak, tanítsalak és bátorítsalak céljaid elérésében. Főként életmód és motiváció kérdésekben tudok neked segíteni. Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy lejegyezzem a gondolataim, inspirációim, utam állomásait. Írásaim segíthetnek neked abban, hogy te is tudj kapcsolódni belső erőforrásaidhoz és elindulj egy olyan úton, amivel színesebbé teheted az életed. Amennyiben kérdésed, javaslatod, észrevételed van felém, keress bátran!