Ki vagyok én?

Tolvaj Sándor Ádámnak hívnak

szólíts nyugodtan Sanyinak

Hosszú utat tettem meg addig, amíg ezt a weblapot létrehoztam és ezt a bemutatkozást egyáltalán meg mertem írni.

Néhány évvel ezelőtt, egy nem várt történés megállásra kényszerített. Úgy éreztem, azonnal változtatnom kell magamon. Egy igazi segítő angyal támogatásával ráléptem az önismeret útjára. Ez az angyal a mai napig velem van, ő a mentorom és tanítóm. Amióta együtt dolgozunk, teljesen megváltozott az életem. Rengeteg terhet letettem, és rengeteg új szokást alakítottam ki az életemben. A lerakott teher része volt az a 35 kiló súlyfelesleg is, amelyre különösen büszke vagyok, teljesen újjá születtem!

Folyamatosan keresem az utam és annak a módját, hogy minél hatékonyabban működő és igazán kiegyensúlyozott emberré váljak. Ennek egyik módja a folyamatosan mélyülő önismeret és önreflexió, melyhez bátorságra kitartásra és hitre van szükség… A kemény munka viszont megtérül. Azért hoztam létre ezt a weboldalt, hogy lejegyezzem a gondolataim, inspirációim, utam állomásait. Írásaim talán segíthetnek majd neked abban, hogy te is tudj kapcsolódni belső erőforrásaidhoz és elindulj egy olyan úton, amivel színesebbé teheted az életed.

Amennyiben kérdésed, javaslatod, észrevételed van felém, keress bátran!


A róka és a bagoly története kiválóan reprezentál egy rövid coaching folyamatot. Ha tetszett, és te is szeretnél átkelni a folyón, vedd fel velem a kapcsolatot!

Hogyan tudok a hasznodra válni?

Coach-ként segítek neked felszabadítani belső erőforrásaidat, ezáltal támogatlak céljaid elérésében.
Tulajdonképpen mi is az a coaching? A coaching tartós pozitív változásokat segít elő a gondolkodásod javítása révén. Olyan partneri együttműködés, amely gondolatébresztő, komfortzónából kibillentő és kreatív elemekkel segíti előcsalogatni azt, ami eleve benned van. Ezáltal segít átlendülni az elsőre megoldhatatlannak tűnő problémáidon.