Ki vagyok én?

…és persze tanulok, gyakorlok tovább és tovább… mert ahogy a mottóm szól: A csúcs előtted van, csak mászd meg érte a hegyet!

Sanyi

Néhány évvel ezelőtt, egy nem várt történés megállásra kényszerített, aminek folytán úgy éreztem, azonnal változtatnom kell magamon. Egy segítő szakember támogatásával ráléptem az önismeret útjára.

Amióta elkezdtem ezt a munkát, teljesen megváltozott az életem. Azóta is keresem az utam és annak a módját, hogy minél hatékonyabban működő és igazán kiegyensúlyozott emberré váljak.

Ennek nyomán elkezdtem gondolkodni azon, hogyan tudnék én is mások hasznára válni.

Amikor utamat látván egyre több ember jött hozzám tanácsot kérni, ráeszméltem, hogy ez lehet az én hivatásom. Itt jött be a képbe a coaching.

Coachként azt a küldetést tűztem ki célul, hogy téged is motiváljalak, támogassalak, bátorítsalak céljaid elérésében.

Életmód coachként hitelességem egyik alappillére az a folyamat, ahogy utam során rengeteg terhet letettem, és rengeteg új szokást alakítottam ki az életemben. A lerakott teher része volt az a 42 kiló súlyfelesleg is, amelyre különösen büszke vagyok. Erről itt olvashatsz… Újjá születtem!

Karrier coach minőségemben hozott anyagként megjártam a poklot és a magaslatokban is szárnyaltam utam során. Voltam alkalmazott, voltam vállalkozó, végigjártam több szakmát és munkastílust. Voltam burnout közeli állapotban, és volt olyan, amikor egyáltalán nem voltam abban biztos, hogy jó az amerre haladok csak haladtam. Viszont megoldottam.

Foglalkoztam és foglalkozom mindenféle kreatív szakiránnyal – kiadványszerkesztés, grafika, webdesign, webfejlesztés. Mindegyiket szerettem és a mai napig szeretem. Tulajdonképpen ha belegondolok, pályám során olyan munkákat végeztem, amik feltöltenek és amiket szívvel lélekkel tudok csinálni. Ezek azok az esszenciális dolgok, amikből tudok meríteni, és át tudok belőle adni Neked.

2017-ben elkezdtem a coach szakmát, és ezzel egy új irány alapjait fektettem le. Egy olyan irány, ami által még jobb emberré válhatok, aminek segítségével neked is tudok segíteni a céljaid megvalósításában.

Azzal, hogy 2017 márciusában sikeresen levizsgáztam egy új út nyílt meg előttem. Egy új kezdet ahhoz, hogy a világot jobbá tegyem azáltal, hogy segítek azoknak az embereknek, akiknek rám van szükségük.

Tanulmányaim

  • 2019: Életmód és Táplálkozási tanácsadó képzés (Weider Professional)
  • 2019: Sporttáplálkozás, Táplálék kiegészítés tanfolyam (Weider Professional)
  • 2018: Tranzakcióanalízis képzés (Várnai Myrtill – klinikai szakpszichológus – 20 óra)
  • 2017-2018: Integrált business és life coach képzés
    (Coachingcentrum – 130 óra / oklevél sz: CK-19/2018)

Küldetésem, hogy az általad megálmodott célok elérésében professzionális együttműködő partnered legyek.

Ha szeretnél előrelépni és ehhez segítségre van szükséged, keress bátran!

A róka és a bagoly története kiválóan reprezentál egy rövid coaching folyamatot. Ha tetszett, és te is szeretnél átkelni a folyón, vedd fel velem a kapcsolatot!

Hogyan tudok a hasznodra válni?

Coach-ként segítek neked felszabadítani belső erőforrásaidat, ezáltal támogatlak céljaid elérésében.
Tulajdonképpen mi is az a coaching? A coaching tartós pozitív változásokat segít elő a gondolkodásod javítása révén. Olyan partneri együttműködés, amely gondolatébresztő, komfortzónából kibillentő és kreatív elemekkel segíti előcsalogatni azt, ami eleve benned van. Ezáltal segít átlendülni az elsőre megoldhatatlannak tűnő problémáidon.