Ki vagyok én?

Tolvaj Sándor Ádámnak hívnak

szólíts nyugodtan Sanyinak

Néhány évvel ezelőtt, egy nem várt történés megállásra kényszerített, aminek folytán úgy éreztem, azonnal változtatnom kell magamon. Egy igazi segítő angyal támogatásával ráléptem az önismeret útjára. Amióta elkezdtem ezt a munkát, teljesen megváltozott az életem. Rengeteg terhet letettem, és rengeteg új szokást alakítottam ki az életemben. A lerakott teher része volt az a 38 kiló súlyfelesleg is, amelyre különösen büszke vagyok. Teljesen újjá születtem!

Keresem az utam és annak a módját, hogy minél hatékonyabban működő és igazán kiegyensúlyozott emberré váljak. Ennek egyik módja a folyamatosan mélyülő önismeret és önreflexió, melyhez bátorságra kitartásra és hitre van szükség.

Azért is hoztam létre ezt a weboldalt, hogy lejegyezzem a gondolataim, inspirációim, utam állomásait. Írásaim talán segíthetnek majd neked abban, hogy te is tudj kapcsolódni belső erőforrásaidhoz és elindulj egy olyan (belső) úton, amivel színesebbé teheted az életed.

Pályám során foglalkoztam mindenféle kreatív dologgal. Voltam grafikus, webdesigner, webfejlesztő, online marketing tanácsadó. Mindegyiket szerettem és a mai napig szeretem. Világéletemben olyan munkákat végeztem, amik feltöltenek és amiket szívvel lélekkel tudok csinálni. Az utam során találkoztam sok segítő szakemberrel, rengeteg segítő angyallal. Annyira sokat kaptam tőlük és általuk, hogy elkezdtem gondolkodni azon, hogyan tudnék én is mások hasznára válni.

Elkezdtem tehát segítő szakmát tanulni, és ezzel egy új irány alapjait fektettem le. Egy olyan irány, ami által még jobb emberré válhatok, aminek segítségével neked is tudok segíteni a céljaid megvalósításában. Azzal, hogy most márciusban sikeresen levizsgáztam egy új út nyílt meg előttem. Egy új kezdet ahhoz, hogy a világot jobbá tegyem azáltal, hogy segítek azoknak az embereknek, akiknek rám van szükségük.

Tanulmányaim:

  • 2017-2018: Integrált business és life coach képzés
    (Coachingcentrum – 130 óra / oklevél sz: CK-19/2018)
  • 2018: Tranzakcióanalízis képzés (Várnai Myrtill – klinikai szakpszichológus – 20 óra)

És persze tanulok, gyakorlok tovább és tovább… mert ahogy a mottóm szól:
A csúcs előtted van, csak mászd meg érte a hegyet!

Ha szeretnél előrelépni és ehhez segítségre van szükséged, keress bátran!


A róka és a bagoly története kiválóan reprezentál egy rövid coaching folyamatot. Ha tetszett, és te is szeretnél átkelni a folyón, vedd fel velem a kapcsolatot!

Hogyan tudok a hasznodra válni?

Coach-ként segítek neked felszabadítani belső erőforrásaidat, ezáltal támogatlak céljaid elérésében.
Tulajdonképpen mi is az a coaching? A coaching tartós pozitív változásokat segít elő a gondolkodásod javítása révén. Olyan partneri együttműködés, amely gondolatébresztő, komfortzónából kibillentő és kreatív elemekkel segíti előcsalogatni azt, ami eleve benned van. Ezáltal segít átlendülni az elsőre megoldhatatlannak tűnő problémáidon.