Életvezetési coaching

Mindennapi életed során bármikor szembe jöhet veled olyan történés, amikor úgy hiszed, ezen egyedül nem tudsz továbblendülni.

Én például ilyenkor morcossá válok, megtorpanok és megijedek, mert úgy gondolom, nem tudom, most hogyan tovább.

Tolvaj Sándor life- és business coach - életvezetési coachingÉreztél már hasonlót?

  • Magánéleti, vagy munkahelyi problémád van?
  • Életmódot váltanál, de nehéz az indulás?
  • Keresed a helyed a világodban?

A fenti kérdésekben megeshet, hogy külső segítségre van szükséged.

Arra törekszünk mindannyian, hogy saját mércénkkel mérve hatékonyan működő, kiegyensúlyozott emberekké váljunk. Bármi is a motivációd, belső erőforrásaid megmozgatásával coachként tudlak téged támogatni céljaid elérésében.

Mi fog történni az életvezetési coaching üléseken?

Leginkább beszélgetni fogunk. Beszélgetni fogunk veled – rólad, a céljaidról, és mindenről amit úgy gondolsz, megosztanál velem azért, hogy tudjak neked segíteni. Illetve még többről is… Kérdéseim segítségével megmozgatjuk az agyad, beindítjuk a fantáziádat és arra inspirállak, hogy te magad keresd meg a saját megoldásod. A coaching tulajdonképpen egy olyan kreatív folyamat, amiben a coach támogatásával a lehető legtöbbet fogod tudni kihozni magadból.

Egyik beszélgetésemben egy kifestőhöz hasonlítottam, hiszen a problémáinkat többnyire szürkének látjuk. Szürkének és nyomasztónak. Feladatom, hogy megmutassam neked a színes ceruzákat és segítsek rájönni arra, hogyan lehet a te képed olyan szép színes, amilyennek te látni szeretnéd. Megmutatom… azonban tudd, hogy színezned neked kell! Ez egy olyan ígéret, ami által igazán magadénak fogod érezni azt a képet, amit alkottál.

Szóval miért is írom mindezt le? Azért, mert tudok neked segíteni abban, hogy előrébb juss a saját életedben – legyen az magánéleti vagy éppen munkahelyi megoldandó feladatod.

Egyeztessünk egy időpontot!