Segítsünk együtt a Vitakiddel!

Segítsünk együtt a Vitakiddel!

Segítsünk együtt a Vitakiddel! Példát mutatva, edzettünk együtt egy jót!

Itt a blogon még nem beszéltem arról, hogy mennyire szeretek sportolni. Azt hiszem, itt az ideje, hogy ezt az oldalam is megmutassam. Na jó, most csak érintőlegesen – bővebben majd máskor. Most csupán hivatkoznék egy másik cikkemre, ahol is a gyermekek mozgásának a fontosságáról írtam.

Fontosnak tartom az életemben a sportot, és fontosnak tartom azt, hogy a gyermekek időben megismerkedjenek a saját testükkel, és elkezdhessenek kísérletezni azzal, hogy mi az a mozgásforma, amiben elegendő kihívást és motivációt találnak ahhoz, hogy meg is szeressék az egészséges életmódot. Szülőként ebben tudod támogatni őket. Abban a cikkben említettem a Vitakid Sportegyesületet – akik a gyermekek egészséges életmódjának kialakításában támogatják a szülőket, és a gyerekeket.

Most egy olyan eseményt szeretnék a figyelmedbe ajánlani, ami a sportot, és a segítő szándékot gyúrja össze. A Vitakid Sportegyesület december 17-én egy óriási csoportos edzést készül tartani tartott, ahol az esemény teljes bevételét a Szilágyi Erzsébet gyermekotthonnak ajánlja fel.

Te, mint szülő tudod a gyermekeid segíteni abban, hogy boldogak legyenek. Viszont azok a gyermekek, akik gyermekotthonokban laknak, ezt az önzetlen szülői szeretetet sajnos nem tudják kitől megkapni. Ők olyan gyerekek, akikről szüleik lemondtak, elvették őket a családjuktól, vagy éppen nem is ismerik a szüleiket. Segítsünk együtt ezeknek a srácoknak egy kis fénnyel, kis törődéssel, hogy picit érezhessék, hogy van remény, és vannak olyan jó emberek körülöttük, akikre számíthatnak.

A Cseppkő Gyermekotthoni Központ Szilágyi Erzsébet Gyermekotthonában 48 gyermek nevelkedik. A lakásotthonokban a korhatár nagyon széleskörű: az óvodás kortól a 18 éves korig fiúk és lányok együtt nevelkednek. A gyermekeket nevelő pedagógusok legfontosabb feladata, az érzelmi biztonság, a szeretetteljes gondoskodás nyújtása a rájuk bízott gyermekek számára. Azért dolgoznak, hogy a kis lakóiknak kiegyensúlyozott, tehetségüket, képességeiket kibontakoztató, vidám gyermekkoruk legyen.

Ez egy nemes hivatás, viszont a cél elérése érdekében sok jó ember összefogására és támogatására van szükség. Feleségemmel, Szilvivel azon vagyunk, hogy életmódunkkal és hozzáállásunkkal jó példával szolgáljunk a környezetünkben élőknek – ismerősöknek, barátainknak, családunknak – így a jó ügy érdekében a legelső helyen csatlakozunk ezen nemes kezdeményezéshez. Mivel Szilvi személyi– és csoportos edzőként járja szakmai útját, így ő fog tartani tartott az eseményen többedmagával egy kellemesen izzasztó blokkot, én pedig mint kitartó sporttárs jelenlétemmel és támogatásommal fogok az eseményen részt venni vettem részt az eseményen.

Szóval ha kedvet kaptál követni bennünket, szeretettel várunk az edzésen, aminek az

 • Időpontja:
  2017 december 17. (vasárnap)
  9:00 – 11:00
 • Helyszíne:
  Gym City Office – Budapest, Madarász Viktor u. 47-49, 1138 (térkép)
 • Az edzés díja, aminek a teljes összegét a gyerekek fogják megkapni:
  minimum 3000 Ft – és ha úgy gondolod, többet adnál, azt szívesen fogadjuk
 • Ami ezen felül nagy segítség nekik:
  mosópor, öblítő, mosogatószer, fogkrém , tisztítószerek, sampon,tusfürdő, – minden olyan vegyi áru ami a gyermekek személyi higiéniájához felhasználható, illetőleg ami a környezetük tisztán tartásához szükséges, hiszen akkor több jut élelmiszerre, mert ezeket már nem kell megvenni.
 • Valamint az étkeztetésükhöz kapcsolatosan bármi: rizs, cukor, száraz tészták, felvágottak, sajt, méz, tejtermékek, müzlik, tej, bármi amit reggelire szívesen adnátok gyerekeknek, vagy amiből lehet főzni valami finomat.
 • Jelentkezés a facebookon:
  https://www.facebook.com/events/323043678170547/
  Kérlek, felelősséggel nyomd meg az ott leszek gombot. Fontos, hogy a legprofibb szakmai munka érdekében az edzők tudjanak tervezni a létszámmal. Köszönöm a nevükben is.
 • Amennyiben nem szeretnél a Facebookon jelentkezni, úgy megteheted Szilvi weboldalán is:
  https://www.eddz.hu/orak/vitakid-se-es-boot-jotekonysagi-edzese/

Tulajdonképpen milyen edzés is lesz ez a boot camp?

A BootCamp edzés az amerikai tengerészgyalogság erőnléti kiképzési módszerein alapul, és ez finomítva terjedt el a civil életben úgy, hogy a hétköznapi ember is élvezhesse az előnyeit. Az edzéseken a kemény munka mellett jó a hangulat és összehangolt csapatmunka van – ez kihat a személyiséged fejlődésére is és hihetetlen közösségformáló ereje is van.

Maga az edzés intenzív, változatos egyéni és páros- , saját testsúlyos gyakorlatokból áll. Fejleszti az erőt és az állóképességet. Az edzés során garantált a jó hangulat 🙂

Megtörtént

Szóval elérkezett a december 17-e, és edzettünk egy jót a gyermekotthonért a gyermekekkel – ők is eljöttek és beálltak mozogni. Tök jó volt. A felajánlások segítségével 110 000 Ft készpénz gyűlt össze, és rengeteg hasznos ajándék a fa alá. Köszönjük az edzőknek és a támogatóknak.

Pár kép az edzésről

…és további pár kép kedvcsinálónak a BootCamp edzéshez:

Ne feledd, edzeni jó! Várunk szeretettel! A BootCamp edzésről bővebben Szilvi weboldalán olvashatsz!

 


Szólj hozzá!

Tolvaj Sándor Ádám

Szia! Tolvaj Sándor Ádám vagyok. Küldetésem, hogy motiváljalak, tanítsalak és bátorítsalak céljaid elérésében. Főként életmód és motiváció kérdésekben tudok neked segíteni. Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy lejegyezzem a gondolataim, inspirációim, utam állomásait. Írásaim segíthetnek neked abban, hogy te is tudj kapcsolódni belső erőforrásaidhoz és elindulj egy olyan úton, amivel színesebbé teheted az életed. Amennyiben kérdésed, javaslatod, észrevételed van felém, keress bátran!