Vigyázz! Kész! Helló új élet!

Gyakran gondolsz arra, hogy ideje lenne kezdeni valamit a testeddel? Egyre kevésbé szereted a képet, amit a tükör mutat? Elkezdenéd, de valami mindig visszahúz?

Nem vagy egyedül a problémával, sokan átmennek hasonlón. Többek között én is megbirkóztam vele, szóval nekem elhiheted, amikor azt mondom, van megoldás, én is ebben a cipőben járok!

Miképp tudok segíteni Neked és mire lesz szükséged hozzá?

Először is Te kellesz hozzá, és az elhatározás, hogy együtt menjünk végig az úton. Személyes találkozóink során lépésről, lépésre haladunk a cél felé, hogy felderítsük félelmeid, gátaid okait, és közösen legyőzzük azokat. Saját tapasztalataimból kiindulva tudom, hogy a változtatni sokkal nehezebb, mint bárki képzeli, és gyakran elölről kell kezdeni, így azt is tudom, mikor, milyen módon kell melléd állnom, hogy sikeres lehess.

Ha már megvan az elhatározásod, és haladunk az úton, kapcsolataim segítségével megtaláljuk a számodra a legmegfelelőbb mozgásformát, személyi edzőt, dietetikust, életmód tanácsadót, akivel ugyan nem lesz könnyű a változás, de a legbiztosabb, hogy együtt fogtok tudni dolgozni.

Ne aggódj, az úton végig melletted leszek, bármikor elbizonytalanodsz, rám számíthatsz. Végigmegyünk minden egyes akadályon, hogy tudd, miképp lendülj túl rajtuk.

Ha te is igazi támogató erőt szeretnél magad mellé, aki segít abban, hogy elérd céljaidat, olyanra, aki pontosan tudja milyen az ösvény melyre te is rálépnél, válassz engem életmód coachodnak!

Kezdjük el!
Lépj kapcsolatba velem még ma, és változz!