Egyéni coaching

Mindennapi életed során bármikor szembe jöhet veled olyan történés, amikor úgy gondolhatod, ezen egyedül nem tudsz továbblendülni. Én például ilyenkor morcossá válok, megtorpanok és megijedek, mert úgy gondolom, nem tudom, most hogyan tovább.

Éreztél már hasonlót?

Legyen az egy magánéleti folyamat, vagy éppen üzleti döntés. Esetleg munkahelyi probléma. Szeretnéd kollégáiddal, főnökeiddel jobban megérttetni magad? Talán vezetőként szeretnéd munkatársaidat motiválni? Vágyad, hogy csapatodat stabilabb, vonzóbb együttműködés felé vezesd? A családban történnek olyan dolgok, amelyek előrelendítéséhez külső segítségre volna szükséged? Vagy talán barátaiddal szeretnél minőségibb időt eltölteni?

Arra törekszünk mindannyian, hogy saját mércénkkel mérve hatékonyan működő, kiegyensúlyozott emberekké váljunk. Bármi is a motivációd, belső erőforrásaid megmozgatásával egy igazán jó coach tud téged támogatni céljaid elérésében.

Mi fog történni a coaching üléseken?

Leginkább beszélgetni fogunk. Beszélgetni fogunk veled – rólad, a céljaidról, és mindenről amit úgy gondolsz, megosztanál velem azért, hogy tudjak neked segíteni. Illetve még többről is… Egy coach a kérdései segítségével megmozgatja az agyad, beindítja a fantáziádat és arra inspirál, hogy te magad keresd meg a saját megoldásod. A coaching tulajdonképpen egy olyan kreatív folyamat, amiben a coach támogatásával a lehető legtöbbet fogod tudni kihozni magadból.

Egyik beszélgetésemben egy kifestőhöz hasonlítottam, hiszen a problémáinkat többnyire szürkének látjuk. Szürkének és nyomasztónak. Coachként feladatom, hogy megmutassam neked a színes ceruzákat és segítsek rájönni arra, hogyan lehet a te képed olyan szép színes, amilyennek te látni szeretnéd. Megmutatom… azonban tudd, hogy színezned neked kell! Ez egy olyan ígéret, ami által igazán magadénak fogod érezni azt a képet, amit alkottál.

Szóval miért is írom mindezt le? Azért, mert coach-ként tudok neked segíteni abban, hogy előrébb juss a saját életedben – legyen az magánéleti vagy éppen munkahelyi megoldandó feladatod.

Érdekel az ajánlat?
Beszélgessünk!